Ми на зв’язку

Перемога ГромКонтроля та усіх містян

Комунальне підприємство “Дніпроводоканал” нарешті оприлюднює інформацію про про свій штатний розклад і зарплати співробітників!

Наша боротьба в судах тривала кілька років ‼️

🤷‍♀️Керівництво КП “Дніпроводоканал” чомусь вирішило, що інформація про те, хто і скільки грошей отримує за рахунок громади, є таємницею. Тому відмовилися виконати просту і абсолютно закону вимогу – надати інформації про штатний розклад комунального підприємства, співробітники якого отримують зарплату з бюджету міста.

🤬Окей, подумали ми. І пішли у суд.🤬

👉Ми пройшли три судові інстанції та здобули перемогу у низці процесів, а керівництву КП опір законим вимогам громадян коштував штрафів та карної справи (http://bit.ly/2kGBGYi) ‼️

Громадський Контроль нарешті отримав рішення Верховного Суду, який повністю підтримав наші вимоги (http://bit.ly/31JhGUg).

Отже, тепер “Дніпроводоканал” поступово виконує судове рішення. Правда робить це неквапно та надає дані у паперовому вигляді.

Але ми невдовзі відскануємо та оприлюднимо штатний розклад та зарплати КП за 2014 рiк. Тоді й дізнаємося хто ким працював у Дніпроводоканалі та скільки коштів за це отримували.

😬А ми в свою чергу продовжимо вимагати від міської ради та підпорядкованих їй структур максимальної відкритості, визначеної законом.☝️

ПОДІЛИТИСЯ