Ми на зв’язку

НАЗК займеться декларацією депутата міськради Панченко

Він хотів скасувати проведення допорогових закупівель через ProZorro. Він приховував свої борги в декларації. За його керівництва комунальне підприємство «Агентство розвитку Дніпра» провело 38 тендерів із порушеннями.

Тепер в його декларації знайшли чимало невідповідностей. А хто хоче знати його прізвище?

Зустрічайте, депутат міської ради Володимир Панченко власною персоною!

Після звернення Громадський Контроль, Національне агентство з питань запобігання корупції – НАЗК стало придивлятися до пана Володимира більш уважно.

Це добре, бо нам вже стало нудно робити це самотужки.

«Національне агенство встановило невідповідність рівня життя суб‘єкта декларування задекларованим ним майну і доходам за результатами моніторингу способу життя такого суб‘єкту декларування» – повідомили у відповідь на наш запит.

Ну переможенька ж! До речі, прочитати наш матеріал, присвячений способу життя Володимира Панченка можна ось тут – http://bit.ly/33cglrg. А ось тут – http://bit.ly/2GOu8e9 – ми писали про те, як він хотів вивести “в тінь” допорогові закупівлі у Дніпрі.

Ми сподіваємося, що пан Володимир не образиться на нас за те, що його тепер чекає повна перевірка. Просто ми звикли, що чесним людям нема чого приховувати, і сподіваємося, що цю точку зору поділяють і наші депутати-комунальники!

ПОДІЛИТИСЯ