Ми на зв’язку

Конкурс антикорупційних розслідувань від Громадського Контролю: є фіналісти, робота вже кипить!

 

З радістю повідомляємо, що перший етап Конкурсу антикорупційних розслідувань від Громадського Контролю успішно відбувся.


В результаті відібрано 10 фіналістів і активістів з 4 областей: Донецької, Дніпропетровської, Одеської, Львівської.

Кожен з переможців конкурсу проведе власне розслідування з обраної теми, яка актуальна для конкретного регіону

Конкурс проводиться в рамках проекту “Боротьба з корупцією і проведення реформ на регіональному рівні”, який впроваджується консорціумом організацій під керівництвом “Громадського Контролю” за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Партнерами Конкурсу антикорупційних розслідувань ГромКонтроля виступають  аналітична система YouControl,  .007 ПОШУКОВО-АНАЛІТИЧНА СИСТЕМА і онлайн-сервіс для журналістів і експертів HelpSMI

Фіналісти вже приступили до роботи: збирають інформацію, розкривають різні корупційні схеми, готують і оформляють публікації.

Підготовлені розслідування очікуються в травні-червні.

“В результаті ми очікуємо 10 цікавих, змістовних робіт, – коментує учасник ГромКонтроля, менеджер грантових програм Денис Баранець. – Всі фіналісти Конкурсу антикорупційних розслідувань від Громадського Контролю будуть відзначені та нагороджені – в залежності від глибини і якості опрацювання теми. Щиро сподіваємося, що розслідування наших переможців будуть резонансними і отримають серйозний відгук “.

 

ПОДІЛИТИСЯ