Ми на зв’язку

ГромКонтроль переміг Геннадія Корбана: текст рішення суду

Та що ви знаєте про геніальні судові рішення?! От ми сьогодні побачили саме таке!

Як ви пам’ятаєте, Громадський Контроль переміг в суді Геннадія Корбана. Відомому у Дніпрі бізнесмену і в минулому посадовцю не сподобалося, що ми розповіли про його зв’язки із фірмами, які були начебто польські, але насправді – зовсім не польські. Ці фірми займалися будівництвом доріг в Дніпрі.

Зранку з’явився текст рішення, повна версія. Такого меду на душу нам ще ніхто не наливав. Тому ми вирішили розібрати текст на цитати.

Спочатку пан Корбан сам підтверджував, що вважає себе рейдером: “так, судом було досліджено (відтворено у засіданні) електронний доказ (CD-R диск із записом відео «ОСОБА_12 під домашнім арештом. Відверто. Частина 1». Автор – Роман Скрипін). На відрізку часу від 1300 хвилини до 1340 хвилин позивач заявляє, що тривалий час займається так званим «злиттям та поглинанням», що у країні називається рейдерством. При цьому на запитання ведучого «Чи можете ви сказати, що ви власно цим і займалися?» позивач відповів ствердно”.

А потім пан Корбан образився, коли ми зацитували це у своєму розслідуванні: “1 лютого 2019 року позивач на виконання ухвали від 11.12.2018 року подав до суду заяву свідка, у якій повідомив, що використання відносно нього терміну «рейдер» завдає йому моральних страждань та репутаційної шкоди”.

Моральні страждання… Репутаційна шкода… Геннадій Корбан… Якось не в’яжеться такий асоціативний ряд.

 

ПОДІЛИТИСЯ