Ми на зв’язку

ГромКонтроль береже довкілля та впроваджує “зелений офіс”

Друзі, маємо для вас круту ідею! 

Новий рік – це та точка відліку, після якої ми обіцяємо собі правильно харчуватися, почати займатися спортом, піти на курси іноземної мови або ж просто змінити життя.  Якщо такий список справ у вас вже є, пропонуємо додати до нього ще й екологію.

Зокрема, ми закликаємо вас долучитися до формату “зеленого офісу”. Що це таке? Зараз все розкажемо!

Уся команда @Громадський Контроль та наші друзі із @Save Dnipro під час роботи намагаються раціонально використовуємо усі ресурси, аби мінімізувати негативний вплив на довкілля. Зокрема, ми постійно нагадуємо вимикати світло, якщо воно не потрібне, економно використовувати папір та інші офісні матеріали. 

Наприклад, ми друкуємо маловажливі документи з обох сторін аркуша, сортуємо відходи – папір, скло, пластик, а відсортовану сировину віддаємо на переробку. Ми використовуємо побутову хімію, що не містить хлор і хлорорганічні сполуки, фосфати і фосфонати, які негативно впливають на навколишнє середовище. Купуємо туалетний папір та серветки з переробленої сировини. Також ми працюємо на ноутбуках, адже вони використовують в 5 разів менше енергії, ніж стаціонарні комп’ютери, та  використовуємо дротові мишки замість безконтактних, яким потрібні батарейки. 

А ще –  мотивуємо колег щодо життя у стилі еко-френдлі. В офісі вже розмістили стікери, які закликають учасників організації та наших гостей ощадливо використовувати воду, електроенергію та папір. 

Так от. Ми пропонуємо і вам долучитися до формату “зеленого офісу”.  Для вас це буде маленький крок, а для світу – величезний внесок.

ПОДІЛИТИСЯ