Ми на зв’язку

Збір комерційних пропозицій щодо надання послуг з проведення соціологічного дослідження у форматі “Фокус-група”

ГО “Платформа Громадський Контроль” шукає підрядника на проведення соціологічного дослідження у форматі “Фокус-група”.

Метою дослідження є вимір рівня корупції та визначення ставлення до публічних закупівель з боку підприємців-учасників публічних закупівель.

Цільовою аудиторією є бізнес-спільнота, підприємці – учасники публічних закупівель  у системі ProZorro, які зареєстровані у наступних областях: Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Харківська, Одеська, Львівська, Івано-Франківська.

Очікується проведення трьох або шести фокус груп. По результатам дослідження має бути наданий узагальнюючий звіт та стенограма кожної з груп.   

Дослідження має бути проведено з 25 липня по 25 серпня 2020 року.

Відбір підрядника буде здійснюватися у два етапи. Перший етап – це збір комерційних пропозицій, другий етап – проведення переговорів з трьома потенційними кандидатами щодо більш чіткого визначення вимог, питань, критеріїв, та інших деталей дослідження. Після цього буде прийнято фінальне рішення та укладено договір про надання послуг з однією з організацій.

Комерційна пропозиція має складатися з таких компонентів:

·  Опис пропонованої методології дослідження

·  Інформація про компанію та її базу інтерв’юерів і модераторів у різних регіонах України.

·  Пропонована вартість заходів (загальна сума з розбивкою за кожним видом діяльності) за 1 фокус- групу в кожній з вищезазначених областей. Кожна фокус-група має складатися із 10 учасників.

·  Опис минулого досвіду проведення аналогічних досліджень (Будь-ласка, надайте мінімум 3 приклади такої роботи із посиланнями на них та три рекомендації із контактними даними осіб, що можуть їх надати)

·  Реєстраційні документи організації.

Комерційні пропозиції прохання надсилати на адресу gromkontrol.docs@gmail.com до 19 липня 2020 року. Питання щодо участі в тендері можна надсилати на адресу gromkontrol.docs@gmail.com.

Дослідження буде проведено в рамках проекту, що фінансується Європейською комісією. 

ПОДІЛИТИСЯ