Ми на зв’язку

Як депутат Коробов “збагатився” на спорті та транспорті

Депутат Юрій Коробов працює заступником директора в КП “Спорт-Дніпро” останні кілька років, його дружина працює в цьому ж КП теж на посаді заступниці директора.
Ми знайшли цілу низку дивних фактів про їхній стиль життя.

В 2018 р. сім’я чиновників купує Porsche Cayenne (2017 р. випуску) за 2,5 млн грн. Але ще рік назад у них не було таких заощаджень взагалі.

В тому ж 2018 р. у сім’ї додатково з’являються заощадження на 700 000 грн, хоча загальний їхній дохід за рік склав 288 тис. грн. Схоже, у чиновників можуть з’являтися містичні гроші.

В 2019 р. сім’я купує BMW X3 (2018 р. випуску). Ціна такого авто від 1 млн грн (44 тис. $).

Доходи не дозволяли такі покупки, але сім`я депутата легко змогла купити дві нові машини менше ніж за 2 роки.

В 2020 р. дружина депутата Коробова отримує/купує 27% акцій АТП 11255 (автобусний перевізник). Згідно з деклараціями, акції коштували 67 000 грн. В реальності вартість в районі 10 млн грн. (земля і автобуси). А потім ми дивуємося, чому депутати голосують за підвищення вартості проїзду в транспорті.

В 2021 році депутат/чиновник Коробов купує земельну ділянку з будинком на Підстанції та починає будівництво на кілька сотень квадратних метрів.
Вартість ділянки складає приблизно 4 млн грн.

Сам Коробов до роботи в КП працював чиновником в Магдалинівській ОТГ і в цей час його батько отримав 58 гектари землі. Отримав саме 58 гектарів, а не 58 соток, це 8 футбольних полів. Зроблено все через суд, згідно з рішенням суддів – за 25 років до цього, в 1992 році неправильно вказали ПІБ людини, якій належить земля. При цьому зробили помилку в двох рішеннях по землі, через що було два рішення суду.
Вірите в такі збіги у посадовців?

Коробов змінив своє прізвище на прізвище дружини. Раніше його прізвище було – Мастіпанов. Але за непідтвердженими даними, це сталося після одного кримінального епізоду з його участю.
Депутат Коробов і його дружина працюють в КП “Спорт-Дніпро”, це КП майже весь свій бюджет витрачає на закупівлю дитячих майданчиків. Всі тендери виграє фірма “Гойда”, це понад 120 тендерів на 200 млн грн. При цьому ціни завищені на 20-50%.

Також депутат входить до депутатської комісії з питань архітектури, містобудування та земельних відносин. Коробов на засіданнях комісії регулярно голосував за передачу землі компаніям Корбана, Гуфмана, братів Дубинських і т.д.

Сім`ї дуже щастить і управлінці в ній швидко навчаються, адже дружина Коробова останні роки працює заступницею директора КП, а недавно шукала роботу на посаду продавця. А як стала заступницею директора то отримала/купила нерухомість на десятки мільйонів гривень.

Замість висновків:
1) Ми не віримо, що поки прокурором області залишається Біжко С.В., проти Коробова, чи подібних депутатів реально будуть проводитися слідчі дії. Але, публічний резонанс може стимулювати Київ забирати подібні розслідування до себе.
2) Міська влада Філатова не в змозі звільнити з КП такого цінного кадру, але можливо, хоча б обмежить його апетити.
3) Завдяки публічності сподіваємося донести інформацію до виборців ОПЗЖ, щоб вони розуміли, кого вони обирали в депутати і як ці нові депутати тепер на них заробляють.

Декларації Коробова:

2015 р.
2016 р.
2017 р.
2018 р.
2019 р.
2020 р.
Витяги на Коробова та родину

P.S. Всі охочі можуть підтримати нашу діяльність.

ПОДІЛИТИСЯ