Ми на зв’язку

Вийшов з друку інформаційний бюлетень ГромКонтролю

Друзі, ми підготували і випустили в світ друкований інформаційний бюлетень, в якому можна дізнатися про незадекларовані доходи, ухилення від податків та розкішний спосіб життя керівників прокуратури Дніпропетровської області та членів їх сімей (до речі, подивитися розслідування в Інтернеті можна тут   і тут)

Наша команда впевнена: навіть ті громадяни, які з певних причин не користуються Інтернетом, мають право знати, як живуть і вчиняють люди, які уповноважені захищати Закон.

Бюлетень ГромКонтролю надруковано накладом 50 тис.екз. Його поширено в будинках всіх великих житлових масивів лівого та правого берегів міста. За попередніми даними, видання змогли прочитати близько 150 тис. мешканців міста.

Ми приділили особливу увагу тому, щоб бюлетень потрапив у поштові скриньки в тих будинках, де офіційно зареєстровані топ-прокурори – фігуранти наших розслідувань. Вважаємо, їх сусідам буде цікаво дізнатися подробиці про тіньове життя високопоставлених мешканців.

Втім, зусилля нашої команди  і всього громадянського суспільства з очищення силових структур вже дають результати.

Так, після зміни керівництва обласної прокуратури цей орган став набагато активніше займатися корупційними скандалами, в яких фігурують в т.ч. чиновники з мерії Дніпра. Наприклад, прокурори стали нарешті приходити в суди по резонансних справах (приміром, як процес над екс-чиновником міськради Резником, який фігурує в справі про розтрату коштів під час ремонтів фасадів – ми писали про це тут ). А раніше могли й прогуляти 🙂

Силовики взялися за невеликий, але показовий кейс директора міського КП Гідроспоруди (деталі тут ). І суд навіть встановив звинуваченому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, але потім видалив представника громадськості з засідання. Тим не менш, є надія, що справи дійдуть нарешті до серйозних обвинувальних вироків.

Подивитися наш інформаційний бюлетень можна тут

ПОДІЛИТИСЯ