Ми на зв’язку

Верховний суд:”інспекція з праці” – незаконна!

Верховний суд остаточно визнав, що створена раніше міською владою Дніпра “Інспекція з праці” – незаконна!

Протягом трьох років ми доводили у суді, що інспекція – новий “каральний орган” для бізнесу, створений владою Дніпра, дублює функції аналогічної державної інспекції та покликаний кошмарити підприємців перевірками (https://bit.ly/2GPglGI). 

Ще у 2017 році ми виграли першу інстанцію суду http://reyestr.court.gov.ua/Review/70785489

Також  ми допомагали бізнесу оскаржувати “надумані” штрафи та доводили у суді, що вони є незаконними. 

Потім ми разом з однодумцями на яскравих прикладах розповідали, наскільки неефективною та навіть смішною є діяльність “інспекції”, на утримання якої витрачалися чималі бюджетні кошти (https://bit.ly/34vlxIk). 

Нарешті після тривалих процесів оскарження з боку міської влади Дніпра вже Верховний Суд став на нашу сторону і залишив рішення суду першої інстанції в силі.

Таким чином, “інспекція з праці” остаточно визнана незаконною, як і дії очільниці цього органу пані Янушкевич (до речі, йде на вибори від партії “Пропозиція”) та міського голови Філатова щодо її створення. Тепер може йти мова про необхідність розформування цього органу. 

Тож вітаємо усіх підприємців Дніпра та свідомих громадян: ще один непотрібний карально-штрафувальний орган залишився у минулому!

ПОДІЛИТИСЯ