Ми на зв’язку

Третій апеляційний адміністративний суд визнав тарифи, які призначила управляюча фірма Экология-Д и К.О.Д незаконними!

Ретроспектива:

У 2020 році за результатами конкурсу були вибрані приватні компанії, які збирали абонентську плату для утримання прибудинкових територій. Важливий нюанс — рентабельні будинки віддали приватним структурам, а збиткові — комунальним.

Постало питання — чому заявки комунальних підприємств відхилили, а приватних компаній узгодили? Відповідь, як завжди, неочікувана: всі заявки залило у житловому департаменті нечистотами, нічого конкретного сказати неможливо, але все точно законно.

Чекаємо на чесні, відкриті конкурси та прозорі тарифи!

P.S. Всі охочі можуть підтримати нашу діяльність
https://gromko.org.ua/pidtrymaty/

P.S: Зв’язки КОД, Екології-Д:

Наразі К.О.Д. та Екологія-Д володіє одна людина (бенефіціар) — ЛЯХОВИЧ АНДРІЙ ОЛЕКСІЙОВИЧ

На користь К.О.Д. було передано готель “Дніпропетровськ”. Директор К.О.Д. — Максим Дегтяренко, депутат облради (ОПЗЖ). Після передачі готелю в руки Дегтяренко готель опинився на балансі ТОВ “Готельний Сервіс”. Цією компанією володіють Гуфман та Ліфшиц, керівник Микола Чорний (депутат ДМР від ОПЗЖ). Тобто К.О.Д. в цій схемі грала роль «прокладки» Гуфмана.

Екологія-Д

ТОВ “ЕКОЛОГІЯ-Д” отримувала тендери на надання житлово-комунальних послуг. Цією компанією керує Коваленко Віталій Іванович, він бенефіціар.

Проте, ТОВ “ЕКОЛОГІЯ-Д” все не обмежується. Коваленко Віталій Іванович також керує компанією ТОВ “Екосфера Дніпро”.

ТОВ “Екосфера Дніпро” фігурувала у судовій справі Бабушкінського районного суду Дніпра щодо присвоєння неправомірної вигоди як компанія, підконтрольна братам Дубинським.

Простими словами — ТОВ “Екологія-Д” керує та сама людина, що й фірмою, яка входить до орбіти Дубинських.

Посилання на досьє компаній:

ТОВ “Гостиничний сервіс”

ТОВ “К.О.Д.”

ТОВ “Екологія-Д”

ПОДІЛИТИСЯ