Ми на зв’язку

Тепла в Дніпрі немає, однак зріє протест

В Дніпрі просто завтра розлючені мешканці Лівобережжя планують вдатися до громадянської акції протесту, аби привернути уваги влади до ситуації з тарифами на опалення.

Справа в тому, що будинки, у які раніше постачалося тепло від Придніпровської ТЕС (через посередника – КП Коменергосервіс), з цього опалювального сезону буде обслуговувати КП Теплоенерго – практично головний постачальник теплоносія в будинки дніпрян.

Мешканці будинків, які раніше опосередковано отримували тепло від ПД ТЕС, повідомляють, що внаслідок зміни постачальника тариф на тепло зросте майже удвічі (!)

Судячи з усього, комунальні чиновники Дніпра традиційно не змогли або не захотіли зрозуміло пояснити людям, які зміни і у зв’язку з чим відбуваються. Отже – матимуть акцію протесту.
Через потенційне зростання тарифів на тепло вже завтра з 8 до 10 години містяни збираються провести акцію протеста просто в районі Березинки.
Крім того, стрімко набирає голоси петиція, у якій міститься вимога владнати ситуацию з теплом від ТЕС.

Влада міста традиційно “наздоганяє потяг”: після появи інформації про можливу акцію протесту містян на 11 годину завтрашнього дня екстрено призначено брифінг щодо тарифів на тепло у Дніпрі.

Ми слідкуємо за розвитком подій

ПОДІЛИТИСЯ