Ми на зв’язку

Справу директора КП “Гідроспоруді” затягують в суді

Ми пильно слідкуємо за справою директора комунального підприємства “Гідроспоруди” Валентина Лазарєва, якого звинувачують у розкраданні бюджетних коштів.
👉Як ми вже розповідали, підприємство сплатило за ремонт Лади більше грошей, аніж коштує ця машина загалом (https://bit.ly/3hHwPhy).
‼️За висновками слідства, комунальне підприємство переплатило 186 тис грн, чим і заподіяло шкоду бюджету. А суд (диво!) навіть відправив керівника КП під цілодобовий домашній арешт (https://bit.ly/32ZXGkE).

😿 Але от адвокати підсудного систематично затягують розгляд справи. Наприклад, суд ніяк не почне розгляд клопотання прокурора про те, аби на час розслідування відсторонити Лазарєва від посади директора комунального підприємство. Все тому,що на кожному засіданні адвокати підсудного заявляють про відвід судді. Так було і сьогодні. Але суддя не прийняв цей відвід.

‼️Підозрюємо, що стратегія адвокатів Лазарєва – заявити відводи усім суддям Жовтневого суду, аби перенести розгляд справи до іншого суду.

А ще адвокати Лазарєва намагаються зробити розгляд справи закритим – постійно виступають проти присутніх вільних слухачів та представників громадськості. Є що приховувати?

Ми стежимо за розвитком судового процесу і будемо повідомляти нові подробиці.

ПОДІЛИТИСЯ