Ми на зв’язку

Ще є час проголосувати за ініціативи конкурсу “Громадський проект”!

Друзі! Маємо ще три дні, аби проголосувати за проекти конкурсу “Громадський проект”

Експерти @Громадський Контроль закликають усіх активних містян долучатися та підтримувати корисні для Дніпра ініціативи. Побачити запропоновані проекти можна за посиланням 


Проекти-переможці будуть вибиратися з  чотирьох категорій: великі гуманітарні, великі муніципальні, малі гуманітарні та малі муніципальні. У кожній з категорій виберуть по сім  великих проектів і орієнтовно по 30-40 малих. На реалізацію ініціатив громадян заплановано 31 мільйонів гривень. 


Ми підготували рейтинг проектів, відсортованих за категоріями, які на сьогодні зібрали більшу кількість голосів

Важливо, що цьогоріч містяни подали майже вдвічі більше проектів, ніж минулого року! І якщо раніше для перемоги достатньо було набрати близько 1000 голосів, то цього року необхідно вже 2000 голосів. Це говорить про більше залучення людей до електронної демократії. І це не може не тішити. 

До слова, пишаємося тим, що наша команда добряче посприяла тому, аби у Дніпрі запрацював конкурс проектів. Завдяки цій новації кожен з мешканців може запропонувати ідеї з покращення свого двору, будинку, школи або дитячого садочку. І в результаті ресурси громади будуть спрямовані на дійсно потрібні людям цілі.

Кожен з мешканців Дніпра може віддати голоси за три великі та три малі проекти. Для цього потрібна ідентифікація через Bank ID або інші канали авторизації (інструкція тут )


Ви можете проголосувати за будь-який проект, який є цікавим саме вам. Але ми б радили звернути увагу все ж на ті ініціативи, які мають шанси перемогти. 

Зокрема, наш Деніс Селін радить приділити увагу таким муніципальним проектам, як створення скверу біля будинку  на пр.Слобожанському, 65, або проект зі створення Workout-майданчику на масиві Ломовський.

Для зручності проекти візуалізовані на мапі

Вдалого голосування!

ПОДІЛИТИСЯ