Ми на зв’язку

Прозорість переможе!

У свідомості здорової людини інформація про те, хто і скільки грошей отримує за рахунок громади, не є таємницею. А от у свідомості керівництва КП “Дніпроводоканал”, вочевидь, нічого здорового немає.

⁉️Інакше як пояснити той факт, що підприємство не хотіло надавати ГромКонтролю інформацію про свій штатний розклад і зарплати співробітників?

🧐Втім добре, що українські суди ще здатні вершити правосуддя. Наша команда домоглася розкриття публічних даних в повному обсязі: Верховний Суд зобов’язав КП “Дніпроводоканал” міської ради надати інформацію про штатний розклад підприємства і заробітні плати співробітників!

👉”Зобов`язати КП «Дніпроводоканал» надати ГО «Платформа Громадський Контроль» інформацію про штатний розпис КП «Дніпроводоканал» станом на 20.02.2014 року та 20.01.2017 року із зазначенням прізвища, ім`я, по-батькові всіх осіб, які працювали на підприємстві у зазначені дати та оприлюднити таку інформацію на офіційному Інтернет-порталі Дніпровської міської ради у відповідному розділі”.

😅Ну хіба не мімімі? Ми йшли до цього декілька років, неодноразово говорили і писали про це (http://bit.ly/2kGBGYi).

🙅‍♂️Ми були впевнені, що інформація про те, хто і скільки грошей отримує за рахунок жителів Дніпра, є публічною і відкритою. Нарешті цю позицію ГромКонтроля повністю підтримали три судові інстанції. В комунальному підприємстві є частка бюджетних грошей, тому інформація про те, хто працював і отримував там заробітну плату – публічна. І крапка.

Тепер ми з нетерпінням чекаємо дані, які має надати “Дніпроводоканал”. Обіцяємо не заздрити!

ПОДІЛИТИСЯ