Ми на зв’язку

Підтримайте учасників ГромКонтролю на довиборах до РГК НАБУ

Дніпро, в саме час підтримати учасників команди Громадський Контроль на довиборах до Рада громадського контролю НАБУ‼️

👉Зробити це так само просто, як заварити собі каву. І часу займе стільки ж. Голосування відкрите на сайті НАБУ: https://voting.nabu.gov.ua/voting/

💪Голосуйте за наших Anna Horb та Dennis Baranets. Вони – досвідчені громадські активісти, які знають все про корупцію та боротьбу з нею. Знають, як зробити боляче корупціонерам, не використовуючи фізичну силу. У складі Ради громадського контролю НАБУ Анна та Денис будуть наполегливо вимагати від Бюро рубати на корню корупційне зло та карати тих, хто кидає оком на бюджетні гроші, або ж ще гірше – запускає свої руки в наші з вами кишені.

🙅‍♀️🙅‍♂️Хай вас не злякає процедура, яка передбачає двокрокову індентифікацію. Це – запорука чесного голосування.

Важливо
Голосування триватиме лише сьогодні – 23 вересня. Маєте час з 9:00 до 21:00. Одна людина може проголосувати за двох кандидатів. Кілька витрачених хвилин допоможуть нашим чесним і професійним колегам контролювати роботу НАБУ в інтересах суспільства. А ще – впливати на чистоту та адекватність кадрових рішень, і тримати руку на пульсі моніторингу судових процесів за справами, які розслідувало НАБУ. Ви ж хочете якісних змін? Тоді камон, всім голосування!

Ми рідко просимо вас про щось, але це той випадок, коли ваша підтримка багато що вирішує. Сподіваємось на неї і дякуємо за довіру!

ПОДІЛИТИСЯ