Ми на зв’язку

Перемоги пост вам у стрічку!

Голова Правління Громадський Контроль Денис Селин став переможцем національної премії “Zakupki.Кращі” в номінації Незалежний активіст, чия діяльність найбільш корисна для системи закупівель”.

Ми пишаємося та радіємо за Дениса, адже  разом з ним наша команда впроваджує та популяризує можливості системи прозорих електронних закупівель Prozorro.

Тільки за останній рік ми в колаборації з різними експертами провели 12 форумів у 6 містах та 5 онлайн-конференцій для бизнесу та співробітників  органів влади щодо роботи в ProZorro та нововведень в Законі про публічні закупівлі. В цілому наші семінари прослухали близько 3000 осіб.

Також випустили для чиновників методичний посібник, де зрозумілою мовою описали, як правильно діяти згідно із законом і які стандартні порушення допускаються у закупівлях.

Ми пропонуємо всім представникам органів влади та місцевого самоврядування, які хочуть розширити свої знання по роботі в системі Prozorro, ознайомитися з матеріалами та рекомендаціями, викладеними в нашому посібнику. Щоб отримати його абсолютно безкоштовно – звертайтеся на нашу пошту gromkontrol.ua@gmail.com

Наша подяка:

Директору ДП “Прозорро” Василю Задворному,

екс-заступнику директора ДП “Прозорро”та нинішньому директору ДУ “Професійні закупівлі” Андрій Кузьменко

Проектному менеджеру ДП “Прозорро” Кристині Гуцаловій,

юристам – експертам Миколі Смирнову та Олександру Нікітєнкову,

екс-керівнику проекту ДержЗакупівліОнлайн Андрію Баришполю,

керівниці проекту ДержЗакупівліОнлайн Анастасії Ілюстровій,

керiвнику департаменту взаємодії з клієнтами ДержзакупівліОнлайн Тарону Бадаляну,

керівнику групи по роботі з ключовими клієнтами на майданчику Zakupki.Prom.ua Олексію Моржову

та тренерам Громадський Контроль Надії Бойко та Денису Баранцю

ПОДІЛИТИСЯ