Ми на зв’язку

НАЗК “не побачило” порушень у справах керівника еко-інспекції

Давно не чули про керівника регіональної екоінспекції Дмитра Шибка⁉️

👉Пам’ятаєте, ми розповідали (http://bit.ly/2I1daKz), що дружина Дмитра Шибка Юлія Шибко є співзасновницею ТОВ “Серпень-9”. Директором цієї ж фірми є людина, яка одночасно керує ТОВ “Найс” – підприємство викидає в річку Дніпро близько 46 мільйонів кубометрів різної гидоти.

🤬Тієї гидоти, з якою екоінспекція, за логікою, має боротися.🤬

⛔️А ще це підприємство на шостому місці в рейтингу (http://bit.ly/2TwDuAk) “ТОП-100 найбільших підприємств-забруднювачів вод у 2018 році”, оприлюдненому Держводагентством.⛔️

🥺Це ж сюр і такого точно не повинно бути. Погоджуєтеся⁉️

🏃‍♂️🏃‍♀️Ми саме так і думаємо. Тому зібрали усі факти про зв’язки Шибка із фірмою-забруднювачем та звернулися до Національного агентства з питань запобігання корупції, аби ті в свою чергу перевірили інформацію та відреагували на таку зухвалу ситуацію.

😟Втім, у відповіді на наше звернення НАЗК повідомило, що не побачило жодних порушень. Зокрема, Агентством не виявлено фактичних даних, які б свідчили про приватний інтерес під час перевірок екоінспекції.

⁉️Тобто, один з найбільших українських забруднювачів Дніпра має зв’язок з головним екологом Дніпропетровщини. А НАЗК не бачить в цьому навіть можливого конфлікту інтересів⁉️

🤦‍♂️Хто-небудь – зупиніть цю планету!

***
Читайте Щоденний ГромКонтроль у Телеграмм: https://t.me/gromkontrol

ПОДІЛИТИСЯ