Ми на зв’язку

НАБУ відкрило провадження щодо зловживань у сфері парковок в Дніпрі

Ми продовжуємо боротьбу за те, щоб влада міста дотримувалися Закон. Тому скрупульозно зібрали матеріали про те, як створювалася паркувальна монополія в Дніпрі і про тих, хто в ній задіяний. Всі ці документи ми передали в НАБУ.

Національне антикорупційне бюро відкрило провадження і веде розслідування. До речі, цей той рідкісний випадок, коли НАБУ побачило дуже грубі порушення закону і відкрило справу без зволікань.

Якщо ви ще не читали наше розслідування про те, як сфера парковок в Дніпрі за сприяння місцевої влади була монополізована приватною фірмою з офшорними країнами – то зробити це можна за посиланням

Ми вже домоглися в суді скасування незаконних тарифів по 15 грн за годину. Однак міськрада грубо проігнорував підсумки суду і поспішно прийняв інше рішення – без обговорень і обґрунтувань – встановивши тарифи на парковку в розмірі 10 грн / год. Список депутатів, які підтримали його – тут (корисний ресурс https://edeputat.dniprorada.gov.ua/uk).

Після початку слідчих дій з боку НАБУ всім посадовим особам, причетним до незаконних дій щодо тарифів на паркування, належить понести відповідальність.

ПОДІЛИТИСЯ