Ми на зв’язку

Кримінальна справа на прокурора⁉️ Не може бути…

⁉️ Пам’ятайте ми писали про колишнього головного прокурора Дніпропетровщини Романа Соскова⁉️
🤷‍♀️Того самого, який “забув” внести в свою декларацію “сонячний” бізнес на мільйон доларів.

😤Справа в тому, що сім’я прокурора володіє величезною кількістю сонячних електростанцій вартістю близько одного мільйона доларів. Але про це правоохоронець вирішив не уточнювати в своїй декларації.

⚡️Ми не просто розповіли про це в нашому розслідуванні (https://bit.ly/3gACLbq), а пішли далі – в Генпрокуратуру⚡️

🙀Тепер Спеціалізована антикорупційна прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом декларування завідомо недостовірних відомостей паном Сосковим.
🕵️‍♀️А досудовим розслідуванням займатимуться детективи Національного антикорупційного бюро.

До речі, саме під керівництвом Соскова обласна прокуратура дуже лояльно ставилася до численних корупційних скандалів, які відбувалися в мерії Дніпра. Завдяки пасивній позиції прокурорів багато справ роками грузли в судах, а фігуранти фактично уникали відповідальності.

😡Тепер цим прокурором, який не пішов на атестацію і звільнився з обласної прокуратури, буде займатися НАБУ. Уважно стежимо за розвитком подій.

😲Сонячний прокурор після оприлюднення інформації про сімейний бізнес не пішов на атестацію і звільнився з обласної прокуратури, мабуть, в спробі залягти на дно. Однак тепер його справою буде займатися НАБУ і САП, яке сподіваємося виведе цю справу з мутного дна на чисту воду. Загалом тримаємо кулаки🤞✊

ПОДІЛИТИСЯ