Ми на зв’язку

ГромКонтроль – у збірці “Історії успіху реформ” від Коаліції РПР

Робота команди Громадський Контроль увійшла у збірку історій успіху від Реанімаційний Пакет Реформ – РПР‼️

👉Як невеличкою командою боротися з корупцією не тільки у своєму регіоні, а й по всій країні – добре знає наша організація «Громадський Контроль», яка щодня виходить на боротьбу з корупцією. Історія нашої діяльності увійшла у збірку “Історії успіху реформ”. Шукайте нас на 50-тій сторінці👈

😉Протягом останніх років ми лобіюємо проєкти рішень для органів місцевого самоврядування, які полегшують викриття корупції на місцевому рівні. Та публікуємо антикорупційні розслідування, після чого звертаємося до правоохоронних органів.

За декілька років ми опублікували десятки розслідувань, за матеріалами яких відкриті кримінальні провадження. Зокрема, проти директора департаменту житлового господарства Дніпровської міськради Владислава Грицая. Ми виявили, що департамент встановлює у Дніпрі «фіктивні» ліфти за завищеними цінами.

👉У 2018 було оприлюднено розслідування про «польських» шляхобудівників. Активісти з’ясували, що компанія, яка виграє тендери на ремонт доріг у Дніпрі, пов’язана з бізнес‐партнером мера Бориса Філатова – Геннадієм Корбаном.

‼️Серед перемог організації однією з найбільших вважаємо те, що наша команда першою в Україні впровадила на Дніпропетровщині електронну систему публічних закупівель ProZorro. Ще до того, як вона стала обов’язковою.

ПОДІЛИТИСЯ