Ми на зв’язку

ГромКонтроль провів у Львові Форум публічних закупівель

Громадський Контроль проводить у Львові Форум публічних закупівель. Участь у заході взяли близько ста підприємців міста Лева.

Нашим партнером у проведенні впливового заходу виступила Львівська міська рада.

Топ-спікерами заходу виступили заступник директора ДП Prozorro Андрей Кузьменко (Andriy Kuzmenko), представник Міністерства економіки та торгівлі Natalia Shymko, експерти юридичної фірми ЮК “Правое Дело” та ін.

Вони розповіли про новації в державній системі Prozorro та окреслили актуальні можливості, які відкривають електронні закупівлі для бізнесу. Наголосили, що ділові люди мають ще більше можливостей та інструментів для оскарження порушень у закупівлях з боку замовників та захисту своїх інтересів.

Разом з підприємцями просто під час Форуму експерти розібрали проблемні ситуації та конкретні кейси, про які повідомили учасники заходу.

Команда Громадського Контролю системно впроваджує реформу державних закупівель вже чотири роки. Ми щиро радіємо тому, що внаслідок у тому числі наших зусиль по всій Україні – від Сходу до Заходу – публічні закупівлі через Prozorro стають все більш популярними серед бізнесу. Який активно прагне продавати державним та муніципальним органам товари та послуги – чесно і на конкурентних засадах. Адже прозорі держзакупівлі – величезний ринок, який дає поштовх для розвитку економіки та приносить багатомільярдну економію державі.

ПОДІЛИТИСЯ