Ми на зв’язку

Дочекалися посадок⁉️

😱Керівнику КП “Гідроспоруди” міськради Дніпра, який заплатив за ремонти комунальної машини (https://bit.ly/3209kM5) в рази більше, ніж вона коштує, обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

👉Всього кілька днів тому ми розповідали цю феєричну історію (https://bit.ly/2OaARSC) і навіть не очікували такої швидкої реакції від силовиків і Феміди.

😡За даними правоохоронців, за ремонти службового ВАЗ 2111 вартістю 53 тис грн (згідно висновків автотоварної експертизи) керівник комунального підприємства Валентин Лазарєв заплатив з коштів підприємства 240 000 грн. Розмір збитку склав 186 000 грн.

🙀Важливий момент: керівник КП “Гідроспоруди” – перший з чиновників міськради, що знаходяться під судом, для якого прокуратура запросила серйозний запобіжний захід. 😕Решта підсудних спокійно ходять на роботу і отримують зарплати, при цьому іноді відвідують судові засідання (як, наприклад, керівник Департаменту ЖКГ Грицай, суд у справі якого тягнеться вже кілька років.

🧐Не виключено, що прокуратура посилила свою активність і стала проявляти трохи більше рішучості в боротьбі з корупцією в місцевій владі. Втім, будемо уважно стежити за розвитком подій, щоб чергову справу не почали потихеньку зливати.

ПОДІЛИТИСЯ