Ми на зв’язку

Члени ГО Громадський Контроль виграли суд щодо спроби запровадити цензуру у фейсбуці

Суть позову — у соціальних мережах не можна кепкувати і виражати свою думку та низку фактів щодо “Корбана” та його дій.

Зокрема, кандидат від партії «Пропозиція» запевняв, що іронічні фрази це впевнене твердження, а тому їх необхідно спростувати.

Далі наведемо одну із цитат, яка так образила позивачів:

«‎Цікаво, а якщо громрада Корбана вирішить, що місту треба увійти до складу ДНР або оголосити війну Ватикану, міськрада мовчки проголосує за такі рішення. »

Також голові ГО Громадський Контроль Денису Селіну необхідно було спростувати факт:

«‎Справа в апеляційній інстанції слухається вже два місяці і буде вже 5 засідання. Я так розумію, що позивачі хочуть мене записати на курси “Брехня або як на біле говорити чорне”.»

Загалом, це третя спроба карбонату проти ГК і Дениса Селіна процензурувати та заборонити публікувати наші матеріали. Перша спроба була особисто від Корбана – вони програли. Друга спроба від дружньої їм фірми Контракт Продрезерв-5, Громадський Контроль вивели зі справи, тобто — ми виграли. Наразі, це третя спроба кандидатки у депутати від Пропозиції (Волкової Ольги) та її ГО Океану Добру.

P.S. Це перша інстанція, далі на нас може чекати апеляція. Пост, який не сподобався позивачам: https://www.facebook.com/denis.selin.52/posts/3957710054349714
У цьому суді ми веселилися разом із Василем Підлужним.

P.S.2. Всі охочі можуть підтримати нашу діяльність
https://gromko.org.ua/pidtrymaty/

ПОДІЛИТИСЯ