Ми на зв’язку

Час у відставку

Ми тут у Громконтролі подумали і вирішили, що треба попросити директорку КП «Молодіжне творче об‘єднання» Валерію Пашко піти у відставку. Або ж вищому керівництву «піти» пані Валерію шляхом непродовження з нею контракту.

Це наш Денис Селин, дослідивши її «успіхи», нам таке підказав.

Бо в тому КП якийсь зашквар на зашкварі і зашкваром поганяє. На нашу думку, там пиляють бюджетні кошти зі швидкістю світла, а то й ще швидше.

Наприклад, віртуальна заміна плитки за (соромно навіть писати цю цифру) 25 мільйонів гривень. За такі гроші цю плитку треба щоранку шампанським мити. Головне – Дом Периньон купити через Прозорро.

Або футбольні/волейбольні поля за 10 мільйонів. Напевно, варто зробити один глибокий вдих на якомусь з тих полів – як одразу Мессі станеш. Навіть правоохоронці в шоці (http://bit.ly/2y4WJqB , http://bit.ly/2YkBsIq).

Або іще – «схематоз» з ремонтами парканів, освітлення і благоустрою території. Підприємство 2 місяці не могло запустити карусель, яка була куплена і встановлена. Карусель, Карл! (http://bit.ly/2OcKRxK) А скейт-парк, удвічі дорожчий за ринкову вартість, як розуміти? (http://bit.ly/2McaGvn)

Коротше кажучи: мерія ігнорувала наші листи з інформацією про ці та інші порушення. Пан Філатов не хотів проводити перевірку діяльності цього КП. Але, враховуючи те, що місцеві вибори близько (навіть ближче, ніж зима в популярному серіалі), сподіваємося, що очільник Дніпра все ж розпочне велике прибирання. Та й сесія завтра, можна вже стартувати.

ПОДІЛИТИСЯ