Ми на зв’язку

Аналіз 25-го тижня війни.

1) Лінія фронту за тиждень особливо не змінилася, коливання у районі 2-х кілометрів на деяких ділянках. США опублікували дані, як змінювалася лінія фронту за місяць із 10.07 по 14.08. Там також мінімальні зміни, десь ЗСУ просунулися, десь окупанти.
2) Загальні тижневі втрати військ РФ приблизно такі самі, як були останні 8 тижнів. Зокрема, знищено 43 танки, 79 БМП/БТР, 36 артилерійських систем, 21 БПЛА. Важливо, що ми продовжуємо завдавати удари по ворожій артилерії.
3) У військах РФ стали менше використовувати танки та БМП/БТР. Одна з причин, що на багатьох ділянках фронту ЗСУ намагаються знищувати танки за 2-4 км до своїх позицій. А на такій відстані танкам РФ ще не зрозуміло куди стріляти, та й дальність не надто дозволяє (модернізованих танків у них залишилося мало, а у зібраних в СРСР непридатна електроніка).
4) Цього тижня ЗСУ продовжили знищувати логістичні шляхи постачання військ РФ. Раніше були пошкоджені залізничні колії в Херсонській області (Антонівський залізничний міст і колії через Каховську греблю). Зараз у Криму разом із арсеналом було пошкоджено залізничні колії. Як наслідок – усі потяги, які їдуть через Кримський міст, стали зупинятися біля Феодосії. Вони не можуть доїхати навіть до Сімферополя. Внаслідок всіх цих руйнувань зараз і найближчого тижня в окупантів біля Херсона будуть суттєві труднощі з підвезенням запасів.
5) За цей тиждень, як і тижнем раніше, Himars завдали ударів більш ніж по 20 цілям (у тому числі склади, казарми, штаби). Формальне зниження числа знищених великих ворожих цілей пов’язано з тим, що раніше розвідані цілі знищені і зараз треба завдавати удару по новим цілям (наприклад база вагнерівців у Попасній або техніки в Новій Каховці). Також останні тижні окупанти почали робити невеликі склади боєприпасів та розміщувати їх якомога далі від лінії фронту.
6) Знаковими на тижні також були удари по Джанкою зі знищенням боєприпасів, підстанції та техніки, яка прямувала на ремонт. Також було завдано невеликого удару по аеродрому в районі Гвардійського. Після всіх ударів по Криму РФ почала переміщати літаки та вертольоти – розташовувати їх на більшій кількості аеродромів, а частину виводячи до Краснодарського краю. Отже, з повітря їм буде складніше завдавати масових ударів по фронту.
Віримо у ЗСУ.
Все буде Українa!
Детальніше у нашому новому відео:
https://cutt.ly/gXm88s7

Дана публікація підготовлена в рамках проекта що реалізується ГО “Платформа Громадський Контроль” та фінансується Європейською Комісією. За зміст публікації несе відповідальність ГО “Платформа Громадський Контроль”

ПОДІЛИТИСЯ