Ми на зв’язку

5 тижнів війни

5 тижнів війни.
1) Зробили аналіз втрат орків у межах 5 тижнів війни з потижневою розбивкою. Загальні втрати склали 614 танків та 1735 бронемашин. Тобто, 34% боєздатних танків та близько 42% бронемашин. За тиждень знищено 84 танки та 138 бронемашин, відповідно знищили близько 5% танків та 3,5% бронемашин.
Який відсоток втрати техніки критичним для орків — незрозуміло. Припускаємо, що критична межа — близько 60%, тобто за ще 5 тижнів вони її досягнуть. Але сподіваємось що їм усе зрозуміло буде за 2-3 тижні.
2) Саме танками та бронемашинами за підтримки артилерії вороги штурмують міста та села і в них ховаються від роботи нашої артилерії. Тому без цієї техніки їм вкрай складно наступати і утримувати позиції.
3) Техніки ще багато. Наша розвідка нарахувала понад 1000 різних пересувних засобів (автомобілів, БТР, танків), які вже виїхали до Білорусі або рухаються до кордону Чернігівської та Київської областей. Швидше за все, цю техніку вони перекидатимуть на Донбаський напрямок.
4) ЗСУ збиває 30-40 безпілотників на тиждень протягом 4 та 5 тижня війни, хоча в попередні тижні збивали лише пл 4 БПЛА.
5) Від Дніпра до найближчого великого скупчення ворога у Запорізькій області (Нижче Гуляй поля) — 165 км.,на Харківщині — 200 км., у Херсонській області 200 км. У Херсонській області з а останні дні звільнено села Кочубеївка, Орлове та інші.
За рахунок цього відтискання з нинішніх позицій орків їхні гради вже не зможуть добити до околиць Кривого Рогу.
6) Під Харковим вибито командне угруповання із сіл Рогань/Мала рогань, що за 6 км від околиць Харкова (2 БГТр — 1266 орків). Частина з них убита, частина поранена, більшість відступила. Важкі бої йшли декілька днів. Бутусов зняв відео як ворог закопався в землю https://youtu.be/en-ga97tk0A

7) Всі бажаючи можуть перевіряти збиту техніку ворога за фотодоказами. Наразі біля половини підбитої бронетехніка ворога вже внесено в базу (Наприклад Танків — 347).
Фото знищеної техніки тут https://www.oryxspioenkop.com/…/attack-on-europe …

Віримо у ЗСУ! Все буде Україна
P.S.Відео роздумів на цю тему тут https://youtu.be/Ug2HlzGtRyI

Дана публікація підготовлена в рамках проекта що реалізується ГО “Платформа Громадський Контроль” та фінансується Європейською Комісією. За зміст публікації несе відповідальність ГО “Платформа Громадський Контроль”

ПОДІЛИТИСЯ