Ми на зв’язку

6 листопада – суд щодо запобіжного заходу для зам.мера М.Лисенка

6 листопада о 16:00 в Апеляційному суді Дніпра (вул.Харківська, 13) відбудеться судове засідання щодо запобіжного заходу заступника міського голови Михайла Лисенка.

Раніше чиновнику було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 600 тисяч гривень. Звичайно, цю заставу пан Лисенко одразу і вніс. Проте прокуратура наполягає на визначенні застави у розмірі 29 мільйонів гривень – саме такі збитки державі, за версією слідства, спричинено діями підозрюваних під час ремонту Нового мосту у Дніпрі.👈

Нагадаємо, у вересні пан Лисенко і ще ряд фігурантів були оголошені в розшук за оборудки під час ремонту Центрального мосту. Крім того, прокуратура звинувачує Лисенка у серйозних зловживаннях під час паспортизації вулиць Дніпра – чиновники присвоїли 18 мійльонів гривень. Також саме пан Лисенко несе відповідальність за недобудовану Набережну, підняття тарифів на тепло, недоремонтовані будинки, під’їзди та ліфти, вирубані дерева та погано відремонтовані дороги.

Ми запрошуємо усіх небайдужих містян та представників ЗМІ прийти на судовий процес. Тільки суспільний резонанс змусить суд винести справедливий вирок.

ПОДІЛИТИСЯ